Μπισκότα με ινδοκαρυδο
100γρ βούτυρο
100γρ άχνη ζάχαρη
1 κουταλιά σούπας γάλα
1κ.γλ ανθονερο
50γρ ινδοκαρυδο
120γρ αλεύρι
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε. Πλάθουμε σε μπαλίτσες, τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 175°C για 20'. Μέχρι που να πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφένιο χρώμα!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Παρατήρηση: Όσα αναγράφονται είναι συμπεράσματα, πληροφορίες ερευνών και του internet. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ιατρικές συμβουλές.