χριστουγεννιατικα μπισκότα

Χριστουγεννιατικα μπισκότα με γλασο και ζαχαροπαστα!!

Υλικά
120γρ βούτυρο 
120γρ άχνη 
1 αυγό 
Βανίλια 
280γρ - 300γρ αλεύρι

Εκτέλεση 
Χτυπάμε σε μπολ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αυγό τη βανίλια και μόλις ενωθούν καλά ρίχνουμε και το αλεύρι.
Ανακατεύουμε με τα χέρια και έχουμε μια μαλακή και ευπλαστη ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια. Την τυλιγουμε με μεμβράνη και την βάζουμε για 30' στο ψυγείο να παγώσει ώστε να μπορούμε να την ανοίξουμε με τον πλάστη.
Μόλις είναι έτοιμη την ανοίγουμε σε λεπτη στρώση και κάνουμε σχέδια με κούπ πατ.
Τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 15' στους 170°C.

Σχόλια